Zâmbești, dăruiești!
Concurs de biciclete pentru copii

27 mai 2017, ora 11.00

„Când echipa mobilă Salvaţi Copiii a întâlnit-o pentru prima dată pe Roxana, în aer plutea multă durere şi deznădejde.

Roxana locuieşte într-un coteţ alături de mama sa şi cei trei fraţi mai mici. Sunt murdari, trişti, iar bunica şi unchii nu le fac viaţa deloc uşoară.

Echipa Salvaţi Copiii a tot venit să o vadă, atât acasă, cât şi separat, într-o cameră micuţă, unde puteau discuta în linişte. Şi astfel, fetiţa a pornit alături de specialiştii Salvaţi Copiii pe un drum al redecoperirii copilăriei, liniştii, împăcării cu sine, un drum care să îi redea speranţa şi lumina vârstei.”

Roxana este doar unul dintre copiii care au fost sprijiniți să-și transforme povestea tristă în una pe care să o poată accepta cu iubire și compasiune și cu un zâmbet timid pe chip.

Una dintre cele mai bune metode de a alunga tristețea este sportul și, dacă sportul vine pe două roți, zâmbetele sunt garantate. Așa că echipa ProbikeAddiction vine cu o porție generoasă de zâmbete pentru cei ce vor să se întreacă în biciclit, dar și pentru copiii ce vor beneficia de donațiile strânse în urma acestui concurs.

În data de 27 mai, la Centrul Comercial Felicia, se va organiza un concurs de biciclete pentru 5 categorii de vârstă: 4-6 ani, grupa exclusiv pentru roti ajutatoare, 7 – 9 ani, 10 -12 ani, 13 -14 ani, 14 – 18 ani. Participanții vor câștiga premii, diplome, zâmbete și o zi memorabilă.

ATENȚIE! Concurenții vor participa la concurs cu bicicleta proprie și vor purta obligatoriu cască de protecție.

Prelungim perioada de înscriere la concurs până pe data de 26 mai ora 13.00 completând datele din formularul de mai jos, iar taxa de participare este sub forma unei donații recomandate de minim 25 lei.

Formular inscrieri concurs de biciclete

Parteneri: ProbikeAddiction, Centrul Comercial Felicia

Icon concurs de biciclete zambarete