Dansăm, zâmbim, dăruim alături de Quasar

18 septembrie 2016, ora 17.00

Mihai este un băiat de 11 ani, slăbuț și liniștit. Este al doilea dintre copiii familiei, fiind cel mai mare băiat dintre cei trei. Își dorește să aibă ceea ce în mod obișnuit au alți copii de vârsta lui: curent electric, apă curentă, televizor, calculator, haine.

Lui Mihai îi este greu să vorbească despre el pentru că de obicei nimeni nu este interesat de ceea ce i se intâmplă.

Își dorește să meargă în oraș, să își cumpere și el lucruri și jucării pe care le au alți copii, dar banii din alocație și ajutor social ajung doar pentru lucrurile de zi cu zi. De aceea, când a primit tenișii și rechizitele pentru școală de la voluntarii Salvați Copiii, i s-au luminat ochii. Sunt printre puținele lucruri noi pe care le-a primit până acum.

Asemenea lui Mihai sunt mulți copii care merită să primească zâmbete în dar. Aici intră în scenă trupa Quasar Dance.

Se știe că dansul energizează, aduce oamenii împreună, îi face mai fericiți. Iar oamenii fericiți sunt cei care își deschid inima, care sar în ajutor, cărora le place să dăruiască. Așa că nu e de mirare că, în ziua de 18 septembrie 2016, ora 17.00, în Grădina Palas, dansatorii din trupa Quasar le vor dăruit tuturor celor iubitori de mișcare un flashmob la care ei înșiși pot participa.

Mai întâi, Alexandru, coregraful Quasar Dance, îți va arăta câteva mișcări simple dar de efect pentru ca, mai apoi, să-ți poți găsi locul într-un flashmob energizant.

Voluntarii Salvați Copiii îți vor fi alături să poți dona și să dăruiesti un zâmbet unui copil!

Te așteptăm!

Parteneri: Quasar Dance, Palas Mall

Icon dansam, zambim, daruim