Zâmbește, descoperă, evadează, dăruiește!

17 – 23 octombrie 2016

Închis Escape Room Iași, Galeriile Comerciale Ștefan cel Mare

Când a venit prima dată în centrul Salvați Copiii, Vlad avea 5 ani și nu voia să vorbească cu nimeni. Îmbrăcat în hainele vechi ale surorii sale, slăbuț și încruntat, stătea tăcut într-un colt și se uita atent la ceilalți copiii cum se joacă, râd și vorbesc. Acasă dacă vorbea tare era lovit. Lui Vlăduț îi place foarte mult să deseneze flori și animale și abia așteaptă să crească mare ca să poată merge la școală.

Pentru mulți dintre copiii din familii defavorizate școala este o evadare din lumea neprietenoasă în care trăiesc, iar educația, singura speranță pentru o viață mai bună. Nu toți ajung însă acolo, școala fiind de multe ori înlocuită cu munca în gospodărie, vânzarea de produse prin piețe sau parcări, furatul sau cerșitul.

Împreună îi putem ajuta să recupereze timpul pierdut și să se întoarcă la școală. Vino împreună cu prietenii și colegii tăi în perioada 17 – 23 octombrie 2016 la Închis Escape Room Iași în Galeriile Comerciale Ștefan cel Mare. Alege camera potrivită și pune-ți la încercare inteligența și spiritul de echipă într-o provocare generoasă. 25% din încasări vor fi donate de Închis Escape Room Iași în beneficiul copiilor susținuți prin programele Salvați Copiii Iași.

Parteneri: Închis Escape Room

Icon escape room