Zâmbetul unui copil contează
25 de ani de existență Salvați Copiii Iași

Cea mai simplă cale de a deveni fericit este să zâmbești. Primul zâmbet de pe chipul tău va atrage altele și altele iar fericirea își va desface timidă aripile.

Copiii sunt campioni la transformarea lumii, căci ei zâmbesc de până la patru sute de ori pe zi. Zâmbesc frumos, inocent, necondiționat și răspândesc valuri de fericire în jurul lor.

De 25 de ani, Salvați Copiii aduce zâmbete pe fețele copiilor. Alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru mai bine de 100 000 de copii ce trăiau în sărăcie extremă, încălcându-li-se astfel dreptul la creștere și dezvoltare fizică normală.

Seara de 10 noiembrie este despre zâmbete. Ale copiilor pe care îi sprijinim, ale noastre, echipa Salvați Copiii Iași, și mai ales ale tuturor oamenilor minunați care ne-au fost alături în cei 25 de ani de activitate.

Data: 10 noiembrie 2016

Loc de desfășurare: Grand Hotel Traian

Scopul evenimentului

Zâmbetul unui copil contează este o gală caritabilă unde generozitatea se întâlnește cu prietenia, cu bunul gust și cu dorința de a face o lume mai frumoasă. În seara de 10 noiembrie, ne-am propus ca, într-un mod elegant și distins, să ne exprimăm reunoștința față de cei care, de-a lungul timpului, ne-au fost alături în demersurile noastre de a aduce zâmbete pe chipurile copiilor.

Prin intermediul evenimentului, dorim să strângem fondurile necesare pentru protecția a peste 100 de copii din regiunea de NE a României, oferindu-le astfel o parte din ceea ce au nevoie pentru a-și continua studiile și a trăi armonios: o masă caldă pe zi, rechizite și haine pentru a merge la școală, ajutor la teme, discuții cu părinții despre îngrijirea, educația și disciplinarea pozitivă a copiilor.

Așteptăm alături de noi peste 200 de personalități din mediul public și privat.

Poți și tu să fii parte din povestea noastră!

Vă invităm cu drag să vă alăturați evenimentului nostru în calitate de partener și astfel să contribuiți la misiunea noastră, de a proteja copiii din Nord-Estul României. Parteneriatul vă va oferi oportunitatea de a vă asocia cu un eveniment unic și de succes, precum și cu Organizația Salvați Copiii, membră a celei mai mari alianțe independente de promovare a drepturilor copiilor: Save the Children International.

Vezi detalii aici.

Pachete parteneri

Ediția din 2015

Zâmbetul unui copil contează se află la a doua ediție. În anul 2015, evenimentul a fost organizat în beneficiul a 30 de copii, victime ale violenței în familie. Pentru acești copii, cei aproape 20 000 de lei strânși au însemnat:

  • 200 de ore de terapie de familie;
  • 150 de ore de terapie pentru recuperarea psihologică;
  • 126 de sedințe de terapie de familie;
  • 60 de monitorizări în familie;
  • 30 de consultații psihiatrice;
  • Suport de urgență (alimente, haine, încălțăminte, rechizite).

Știați că… Un singur zâmbet stimulează creierului în același fel ca savurarea a 2000 de tablete de ciocolată.

Vă așteptăm cu drag la un eveniment de referință, plin de eleganță, generozitate, de prietenie și de zâmbete. Cu aproape 0 calorii.

Echipa Salvați Copiii Iași