Mere zâmbitoare pentru oameni sufle -ITiști

17 – 29 octombrie 2016

De-a lungul celor 25 de ani am avut ocazia să întâlnim și să fim sprijiniți de mulți oameni sufletiști. Aceștia au fost impresionați de copiii cu care în permanență intrăm în contact și au vrut să dea o mână de ajutor, să le aducă zâmbetul pe buze și puțin din copilăria pierdută.

O parte din acești oameni își desfășoară activitatea zilnică în companiile IT din Iași iar pe ei dorim să îi răsplătim, oferindu-le un cadou aromat, energizant și sănătos: mere proaspete. Și ce poate fi mai util decât un snack delicios și energizant, care să-ți redea pofta de muncă?

În perioada 17-29 octombrie 2016, vom dărui mere proaspete echipelor care se implică în campania Zâmbet în Dar, organizând evenimente sau, pur și simplu, strângând donații pentru copii.

Concret, poți organiza un bake sale, un meci de fotbal între prieteni, o activitate de teambuilding cu colegii de servici sau orice altceva cu scopul de a strânge fonduri pentru copii, iar noi vom oferi pentru fiecare persoană implicată câte un măr proaspăt din Merele de Bălțați ale Familiei Hlihor – partenerul nostru pentru acest eveniment.

Parteneri: Mere de Bălțați

Icon mere zambarete