Mesajul tău pentru 25 de ani de activitate Salvați Copiii Iași

1 – 30 octombrie 2016

Din cele mai vechi timpuri, imaginile au fost foarte importante pentru comunicarea interumană, poate chiar mai importante decât scrisul – imaginile fiind un transmițător de mesaje – mai ales pentru oamenii din Preistorie. Din acest motiv comunicarea prin imagine a început treptat să se închege, trecând prin Antichitate, Renaștere, Evul Mediu, ajungând până în prezent, când era emoticonurilor – imagini simbolice ale unor obiecte, senzații sau chiar emoții – este în plină dezvoltare.

Pe principiul O imagine face cât o mie de cuvinte, aducem alături de noi, în Campania Zâmbet în Dar instituțiile de învățământ din regiunea de Nord Est a Românei, parteneri de nădejde în cei 25 de ani de activitate Salvați Copiii Iași!

Imaginea este un punct important al comunicării, de aceea ne dorim să atingem spiritul civic şi să generăm emoţie online prin mesajele foto sau video transmise de elevi, mai mult de atât, să atragem atenția asupra celor 25 de ani de activitate prin Campania Zâmbet în dar și să încurajăm membrii comunității ieșene să se implice, să devină Dăruitori de zâmbete.

Campania Mesajul tău pentru 25 de ani de activitate Salvați Copiii Iași se derulează în perioada 1-30 octombrie 2016, iar mesajele vor fi promovate pe pagina oficială de facebook a asociației: Salvati Copiii Iasi.

Cuvinte cheie: sensibilitate, culori, expresivitate, sentimente, sincronizare, amalgam de emoții.

Icon mesajul tau