Piruete pentru zâmbete

Spectacol de balet, dans, muzică si teatru

16 octombrie 2016, ora 17.00, Ateneul din Iași

„Alexandra are 10 ani și abia acum, în clasa a treia, începe să descopere lumea minunată a cărților. Până acum, școala i se părea o povară deoarece nu avea pe nimeni care să o încurajeze să învețe cu drag.

Alexandra locuiește alături de trei frați, mama sa și concubinul acesteia într-un spațiu mult prea mic pentru o familie atât de numeroasă. Ochii săi de copil au văzut multe gesturi nepotrivite din partea adulților ce ar trebui să-i ghideze pașii și, de aceea, atunci când echipa Salvați Copiii a întâlnit-o pentru prima oară, fetița era dezorientată.

Puțin câte puțin, datorită programului „Centrul Educațional” dezvoltat de Salvați Copiii, Alexandra a început să îndrăgească școala și să descopere o lume frumoasă în care să evadeze.”

O altă lume, la fel de minunată, este lumea muzicii și a dansului. Acordurile instrumentelor muzicale, mișcările ritmice, piruetele, grația balerinelor – toate acestea au puterea de a te purta în călătorii imaginare.

În data de 16 octombrie, copii de vârste apropiate cu Alexandra vor urca pe scena Ateneului din Iași pentru a le oferi celor prezenti un spectacol plin de grație și inocență, precum și posibilitatea de a se alătura campaniei Zâmbet în Dar, făcând o donație minimă de 20 lei, în schimbul unei invitații la eveniment.

Amfitrion al acestui eveniment este Prof. dr. Mihaela Loredana Gârlea, iar invitații sunt: surorile Maia Ștefania și Diana Ioana Malancus, micuțele balerine de la Dance Sensation by Oana Iftime, Catedra de suflători, Catedra de coregrafie și grupul “Smiley Face” din cadrul Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” și dansatorii de la Clubul Sportiv Dance Energy.

Vă așteptăm!

Parteneri: Primăria Iași, Ateneul din Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”,
Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Club Dance Energy, Dance Sensation by Ioana Iftime

Icon piruete pentru zambete