Povești cu zâmbet în farfurie

by Dana Burlacu Visternicu ambasador Food Revolution

04 noiembrie 2016, ora 17.30 – 19.00, la Țara Minunilor

Un regim alimentar echilibrat este esențial pentru creșterea sănătoasă și armonioasă a celor mici și pentru dezvoltarea unui organism rezistent. Sărăcia îi forțează însă pe mulți copii să meargă la culcare cu stomacul gol și să se concentreze ore întregi la școală fără un pachețel pentru prânz. Împreună îi putem ajuta să crească frumos și să aibă acces la resursele de minimă necesitate pentru viața de zi cu zi.

Vino alături de noi pe 4 noiembrie 2016 în Țara Minunilor, la un eveniment gastronomic cu aromă de basm, în care legumele și fructele se vor transforma în eroi fermecați. Alături de Dana Burlacu Visternicu ambasador Food Revolution, cei mici vor învăța despre legumele și fructele toamnei, vor crea povești minunate în farfurie și se vor bucura de gustul delicios al celor preparate. Dăruiește din suflet și ajută un copil să zâmbească!

Donația ta protejează 100 de copii oferindu-le o parte din ceea ce au nevoie pentru a-și continua studiile și a trăi armonios: o masă caldă pe zi, rechizite și haine pentru a merge la școală, ajutor la teme, discuții cu părinții despre ingrijirea, educația și disciplinarea pozitivă a copiilor.

Donația minim recomandată: 10 Ron

Parteneri: Tara Minunilor, Verde bun, Dana Burlacu Visternicu

Icon povesti cu zambet