Roade de toamnă pentru zâmbet de copil

17 septembrie 2016, ora 9.00

Pe 17 septembrie, începând dis de dimineață, AVISSO ne va aminti bucuria începutului de toamnă care aduce roade bogate în casele și familiile cu suflet mare. Într-un cadru de poveste, într-o fermă din comuna Miroslava,vom retrăi momente pline de savoare pe care le vom scoate din cămara cu amintiri și vom învăța cum să le așezăm din nou pe raftul cu bucate: vom face magiun de prune cu nuci și zacuscă de casă.

Alice ne va duce în Țara Bucatelor unde vom învăța să facem zacusca tradițională și ne va îmbogăți cu o nouă rețetă dulce pentru iarnă – magiunul de prune cu nuci. AVISSO va invita partenerii, clienții sau doar vechi prieteni pentru a redobândi bucuria de a face și de a dărui zâmbete pentru copii!

De data aceasta, scopul va fi cu atât mai nobil cu cât fiecare borcan va însemna posibilitatea de a dărui un zâmbet unui copil provenind din medii defavorizate. La final, fiecare invitat va putea cumpăra din produsele pe care le-am realizat împreună iar banii vor fi donați către Salvați Copiii!

Parteneri: AVISSO, Țara Bucatelor, Gustul Natural, Grupul Rotary, CECCAR

Icon roade de toamna