Șut, zâmbet, gol!

Campionat de fotbal pentru copii

22 octombrie 2016, 14.00 – 17.00

Sala de Sport, Școala Gimnazială „George Călinescu”Iași

Când ne gândim la copilăria noastră, ne aducem cu drag aminte de jocurile alături de ceilalți copii. Mingea ocupa un loc de cinste în jocurile noastre. Era prilej de legat prietenii, de luat la întrecere, de desemnat învingători; pe scurt, de zâmbete și voie bună.

Însă nu toate copilăriile sunt la fel de fericite, deși așa ar trebui să fie. Sunt copii care, în loc de mingi și jucării, își doresc electricitate și apă curentă. Iar în loc de zâmbete primesc priviri încruntate.

Pentru a-i ajuta pe aceștia să zâmbească, Asociația Sportivă Didi Junior a pus la cale un campionat de fotbal pentru cei mici alături de ACS Atletic Iasi, AS Pumas Iasi, Clubul Sportiv Juniorii Nectar Iasi și CS Nordika Junior Iasi. Se vor întrece în arta driblării 10 echipe de copii de la mai multe cluburi din Iași și vor strânge astfel fonduri pentru a-i ajuta pe cei care acum nu-și permit să se joace.

Dată: 22 octombrie 2016

Donația recomandată: 10 lei (doar pentru adulți)

Parteneri: Inspectoratul Școlar Județean Iași, Crucea Roșie, Asociația Sportivă Didi Junior Iași, Asociația Club Sportiv Atletic Iași, Asociația Sportivă Pumas Iași, Club Sportiv Juniorii Nectar Iași, Club Sportiv Nordika Junior Iași

Icon sut, zambet, gol