Zâmbetul se vede mai bine cu Vision For You

19 – 25 septembrie 2016

Numele meu este Luca și aceasta este povestea mea.

Am 12 ani și sunt elev în clasa a VI-a. Am un frate cu nouă ani mai mare decât mine și un cățel pe nume Eva. Mă consider un copil respectuos, bun la suflet și amabil pentru că îmi place să ajut oamenii și animalele. Sunt o fire corectă, îmi place să lupt pentru a obține tot ce îmi doresc și nu sunt deloc de acord să primesc totul de-a gata.

Pentru viitor, îmi doresc să am o familie fericită și devin medic veterinar, iar Salvați Copiii mă ajută să continui, să depășesc momentele în care sunt trist și să rămân puternic pentru a-mi urma visurile. Sunt recunoscător pentru activitățile pe care le facem împreună alături de toți copiii, jocurile în aer liber și caldele îmbrățișări de care mă bucur zilnic.

Așa începe povestea lui Luca, unul dintre cei peste 100 000 de copii cărora, de-a lungul timpului, le-am dăruit zâmbete și le-am făcut copilăria un pic mai frumoasă.

Timp de o săptămână, oamenii de la Optica medicală Vision for you, alături de cei ce le vor trece pragul, se transformă în dăruitori de zâmbete pentru acești copii. Mai exact, fiecare donație de 25 lei va fi răsplătită cu o consultație oftalmologică gratuită, accesorii pentru ochelari și o reducere de 35% la o comandă completă de ochelari.

Pentru că, la Vision For You, zâmbetele se văd mai bine!

Programări și informații:

Hala Centrală (Parter), str. Anastasie Panu, nr. 46,tel.: 0757 790 002

Nicolina (vis-a-vis de Piața Nicolina), bld. Nicolae Iorga, nr. 59, tel.: 0737 393 804

Parteneri: Optica Medicală Vision For You

Icon Vision For You