Zâmbet în dar cu gust natural!

25 septembrie – 25 noiembrie 2016

Parteneri: www.gustul-natural.ro

„Răducu este un băiețel tăcut, cu ochi căprui, mari și neliniștiți. Are 9 ani și într-o seară rece de toamnă, a fugit de acasă desculț, speriat șiplin de vânătăi. Nu era prima dată când tatăl lui se îmbăta și îl lovea. Ca de fiecare dată, și-a dorit și atunci să fie ultima. Din tot sufletul își mai dorește ca mama lui să se întoarcă acasă și ca până atunci să poată rămâne cu unchiul său, de care nu îi este teamă. Încă mai tresare când aude pași pe scară și crede că este tatăl lui care vine să-l ia înapoi acasă.”

La fel ca Răducu, mulți copii sunt victimele violenței în familie, violență născută din sărăcie, dependența de alcool sau lipsă de educație. Tot ca Răducu, mulți copii au găsit în Salvați Copiii o oază de liniște și speranță și un mediu sigur și vesel în care să-și aducă aminte că adulții sunt lângă ei pentru a-i proteja și ajuta.

Mulți alți copii răniți fizic și emoțional au nevoie de ajutorul nostru. De la o masă caldă, haine groase, jucării și ajutor la teme și până la asistență socială, consiliere psihologică și emoțională, drumul către mai bine se face cu pași mici, dar siguri și îl parcurgem împreună.

Poți ajuta și tu dăruind din suflet! Participă la evenimentul „Zâmbet în dar cu gust natural!” organizat împreună cu Gustul Natural în perioada 25.09 – 25.11.2016.

Intră pe www.gustul-natural.ro secțiunea Zâmbet în dar, alege ce vrei să dăruiești și ajută un copil să zâmbească.

Fii și tu un Dăruitor de Zâmbete pentru copii!

Icon Gust natural