Zâmbet pe portativ

Recital de pian

15 octombrie 2016, ora 10.00

Parteneri: Sound Art Studio, Sedcom Libris, Palas Mall

Sâmbătă, 15 octombrie 2016, la ora 10:00, mateloții curajoși ai studioului Sound Art vor urca pe Arca lui Gutenberg și vă vor duce spre Tărâmul muzicii, conducându-vă cu drag într-un periplu printre cele mai îndrăgite piese clasice. Minirecitalul talentaților mateloți se va încheia cu un moment ‘fusion’ de gimnastică ritmică și pian, cu aportul Claudiei Postu, campioană națională la gimnastică ritmică și câstigatorea Cupei României 2015.

Mateloții vor să povestească celor pe care îi întâlnesc în călătoria lor muzicală și despre copiii săraci ai Moldovei, care în unele zile merg flămânzi la culcare și care atunci când se îmbolnăvesc iau ca medicament speranța că va trece curând. Copii care au nevoie de ajutorul nostru!

Vino sâmbătă, ora 10.00, în Atrium Palas, încântă-ți sufletul cu bucuria melodioasă a copilăriei, donează și ajută direct peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică.

Evenimentul are loc în cadrul Târgului de carte și arte frumoase Arca lui Gutenberg, organizat de Sedcom Libris la Iași în perioada 14 – 18 octombrie 2016.

Icon zambet pe portativ