Zâmbete la înălțime

29 octombrie 2016, 12.00 – 16.00

Sala de Escaladă Zero Gravity (Fundac Plopii fara sot 18-22, în curte la Agroindustriala Bucium Iasi )

Când a întâlnit pentru prima oară Școala Mobilă, Anca nu cunoștea magia scrisului și lumea minunată pe care o pot dezvălui poveștile din cărțile cu file colorate. Firavă pentru cei 9 ani împliniți, cu părul de culoarea spicelor de grâu și ochi negri, plini de speranță și inocență, Anca a învățat foarte repede să numere, să citească și să iubească școala. Purtând haine uneori prea subțiri pentru vremea de afară, cu puținele rechizite pe care le are la îndemână, bucurându-se de fiecare creion colorat, Anca reușește acum să meargă la școală și să ia note bune.

Pentru mulți copii, mersul la școală reprezintă un lux, iar trei mese pe zi o raritate sau un vis frumos. Mulți dintre ei ajung la ore luptându-se cu frigul și foamea, sperând copilărește că mâine va fi mai bine. Împreună îi putem ajuta și le putem transforma visul în realitate.

Vino la Scala de Escaladă Zero Gravity deschisă pe 29 octombrie 2016 între orele 12.00 – 16.00 special pentru Dăruitorii de Zâmbete ca tine. Testează-ți agilitatea, forța și echilibrul într-o provocare la înălțime, dăruiește din suflet și ajută un copil să zâmbească!

Parteneri: Sala de Escaladă Zero Gravity

Placeholder